Skip to main content

Rendementsverlies voorkomen?

Laat uw zonnepanelen jaarlijks professioneel reinigen en voorkom tot 25% rendementsverlies. De reiniging verlengt tevens de levensduur van uw zonnepanelen.
Meer informatie   Neem contact op

Visuele inspectie

Eventuele mankementen tijdig ontdekken en direct verhelpen. Zo houden wij uw systeem veilig en betrouwbaar.

Professionele reiniging

Laat uw zonnepanelen jaarlijks reinigen en voorkom rendementsverlies. De reiniging verlengt tevens de levensduur van uw zonnepanelen.

Thermografische inspectie

Met behulp van thermografische camera kunnen we eventuele hotspots zichtbaar maken.

Inspectierapport

Ontvang een uitgebreid rapport met alle vastgestelde bevindingen en eventuele oplossingen.

Een scherp oog voor kwaliteit

Fotons installeert & reinigt uw zonnepanelen veilig, vakkundig en vlot.

Veiligheid voorop

Onze onderhoudsmonteurs betreden uw dak om de zonnepanelen vakkundig te kunnen reinigen. Hierdoor komen we tot een beter resultaat. Wij zullen hiervoor veiligheidsmaatregelen moeten nemen.

Osmose water

Osmose water, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, is water in zijn puurste vorm. Het is vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmose water laat daarom geen strepen of vlekken achter.

Vuilhechting

Op uw zonnepanelen zit een dunne, vuilafstotende laag. Deze laag wordt aanzienlijk slechter gedurende de jaren waardoor vuil beter blijft hechten. Langdurig vuil kan leiden tot permanente schade.

Visuele inspectie

Tijdens het inspecteren wordt alles nagelopen en gefotografeerd. Vervolgens wordt alles verwerkt in het kwaliteitsrapport.

Thermografische inspectie

Thermografie is een inspectietechniek die snel en effectief een duidelijk beeld geeft van de temperaturen van de gecontroleerde zonnepanelen, kabels, connectoren, omvormers en zekeringen.

Service en Onderhoud

Bij Fotons kunt u terecht voor een brede service, van het demonteren tot het installeren van zonnepanelen. Het verwijderen van vogelnesten en het voorkomen ervan.

Let’s take the next step and work together